Home Onze oplossingen Koeling

Koeling

Geothermische warmtepomp

Geothermie stoot vaak op de perceptie onhaalbaar en onbetaalbaar te zijn. Bij Clevr weerleggen we deze vooroordelen door onze zeer performante toestellen te combineren met het juiste geothermische gedeelte (boringen of captatienet).

De dimensionering van de diepteboring en het captatienet nemen wij voor onze rekening, je hoeft hiervoor dus geen extra aannemer te zoeken. Om het binnenklimaat van de woning nog te verhogen, biedt een geothermische warmtepomp het enorme voordeel uitgerust te zijn met passieve koeling.

lees meer

Lucht-water warmtepomp

Is een lucht-water warmtepomp iets voor jouw woning? Laat je door Clevr adviseren aan de hand van een grondige studie van je woning. De grotere investeringskost van een warmtepomp wordt terugverdiend door een lage energiekost en een lange levensduur.

Onze zeer performante, modulerende warmtepompen behalen een SPF factor tot 5,25 bij 30°C. Hiermee is een winst van tot 6 E-punten mogelijk t.o.v. een doorsnee type lucht/water warmtepomp. Ook de productie van sanitair warm water is geen zorg meer, er kan immers bij een buitentemperatuur van -25°C warm water tot 63°C geproduceerd worden.

lees meer

Opmerkingen, vragen, suggesties?

Aarzel niet om contact op te nemen!

Contacteer ons