Home Onze oplossingen Verwarming

Verwarming

Geothermische warmtepomp

Geothermie stoot vaak op de perceptie onhaalbaar en onbetaalbaar te zijn. Bij Clevr weerleggen we deze vooroordelen door onze zeer performante toestellen te combineren met het juiste geothermische gedeelte (boringen of captatienet).

De dimensionering van de diepteboring of het captatienet nemen wij voor onze rekening, je hoeft hiervoor dus geen extra aannemer te zoeken. Om het binnenklimaat van de woning nog te verhogen, biedt een geothermische warmtepomp het enorme voordeel uitgerust te zijn met passieve koeling.

lees meer

Lucht-water warmtepomp

Is een lucht-water warmtepomp iets voor jouw woning? Laat je door Clevr adviseren aan de hand van een grondige studie van je woning. De grotere investeringskost van een warmtepomp wordt terugverdiend door een laag energieverbruik, een lange levensduur en een laag e-peil.

Ook met een lucht-water warmtepomp kan je actief koelen om de woning in de zomer koel te houden.

lees meer

Gasketel

De keuze voor gas, meestal een gaswandketel, is nog steeds de meest toegankelijke oplossing voor jouw verwarming. Met een zeer beperkte investeringskost is jouw woning perfect op temperatuur en is de productie van sanitair warm water geen enkele zorg.

Onze performante gaswandketels kunnen gecombineerd worden met zowel vloerverwarming, radiatoren of convectoren.

lees meer
vloerverwarming comap

Vloerverwarming

Op welke manier krijgen we de opgewekte energie in de woning? Vloerverwarming of toch maar best radiatoren?

De temperatuur van het verwarmingswater (het stookregime) heeft een erg grote invloed op het E-peil van de woning en het verbruik van de gasketel of de warmtepomp. Bij Clevr streven we naar lage temperatuur vloerverwarming die future proof is en een lage energiekost met zich meedraagt. Het naregelen van vloerverwarming kan eventueel gebeuren met individuele kamerthermostaten die desgewenst ook gekoppeld kunnen worden aan het domoticasysteem.

afbeelding verwarming

Convectoren of radiatoren

Blijkt vloerverwarming niet haalbaar of wenselijk, kan er steeds gekozen worden om radiatoren of convectoren te plaatsen. Vaak werken radiatoren op een hogere temperatuur, wat hun geschikt maakt om te combineren met een gasketel, echter niet met een warmtepomp. Convectoren zijn eventueel wel geschikt om op lagere temperatuur te werken en kunnen ook uiterst efficiƫnt worden ingezet voor koeling!

Opmerkingen, vragen, suggesties?

Aarzel niet om contact op te nemen!

Contacteer ons