Home Onze oplossingen Verwarming Gasketels

Gasketels

Vaillant ecoTEC pro2

Vaillant ecoTEC pro

De ecoTEC pro; een perfecte prijs/kwaliteitsverhouding. De condensatie gaswandketel ecoTEC pro is een basisversie van de ecoTEC plus. Het is de combinatie van maximale kwaliteit en comfort, maar met een beperkt budget. Een ‘groene’ ketel met een superrendement tegen een superlage prijs!

De ecoTEC pro is een condensatieketel met een verbrandingsrendement tot 109,6 %. Dit betekent een zuinige en Vaillant plus milieuvriendelijke werking.

Met deze combi-ketels VCW heeft u een compacte oplossing voor verwarming en warmwaterproductie in één toestel. De warmwaterproductie gebeurt volgens het doorstroomprincipe via de ingebouwde sanitaire warmtewisselaar. De ecoTEC pro combi bestaat in 2 vermogens, de VCW 246 (18kW verwarming, 22kW sanitair) en de VCW 286 (24kW verwarming en 28kW sanitair). Voor de warmwaterproductie werd telkens een hoger vermogen voorzien, wat dus ook zorgt voor een hoger warmwaterdebiet.

Vaillant ecoTEC plus

Met de ecoTEC plus kiest u voor een ketel die kwaliteit, comfort en zuinigheid combineert. De condensatiewandketel ecoTEC plus is de meest compacte ketel die Vaillant ooit ontwikkeld heeft. Met zijn beperkte afmetingen en zijn licht gewicht is de ketel erg eenvoudig te monteren.

De ecoTEC plus bevat alle eigenschappen om u het laagste verbruik; zowel van gas als elektriciteit te garanderen. De low NOx-brander heeft een elektronische gas/lucht-regeling waardoor de ketel een diep modulatiebereik heeft (20-100 %) en zich op een zeer nauwkeurige manier kan aanpassen aan de warmtevraag. Dit betekent een lager gasverbruik en minder uitstoot van schadelijke stoffen.

De EcoTec Plus bestaat in 3 vermogens, de VCW 296, de VCW 346 en de VCW 376 met respectievelijk een modulerend vermogen tussen 5,2 tot 27kW, 5,8 tot 32,5kW en 6,4 tot 38kW met een warmwaterproductie van 17,2l/min, 19,5l/min en 21,8l/min op 40°C

Lees meer over de Vaillant ecoTEC plus

Vaillant ecoTEC exclusive

De ecoTEC exclusive maakt gebruik van het gloednieuwe “all-gas”- systeem, wat zorgt voor maximale efficiëntie en dus een lager gas- en elektriciteitsverbruik.

De extraCONDENS-functie in de ecoTEC exclusive combiketel voorziet in voorverwarming van het sanitair water vooraleer het de traditionele platenwarmtewisselaar bereikt. Aan de primaire warmtewisselaar zijn 2 extra spiralen toegevoegd waar het binnenstromende sanitair warm water doorheen vloeit. Zo vangt dit water de restwarmte op uit de rookgassen. Het ontwerp en de vormgeving van de primaire warmtewisselaar zorgen ervoor dat er een sterk condenserend effect optreedt wanneer het koude sanitair water er doorheen stroomt, voordat het in de platenwarmtewisselaar terechtkomt. De extraCONDENS-eigenschap draagt op die manier bij tot een bijzonder energiezuinige warmwatervoorziening en zorgt bovendien voor 8% energiewinst per jaar in de productie van sanitair water.

De ecoTEC Exclusive bestaat in 2 vermogens, de VCW 356 en VCW436 met respectievelijk een modulerend vermogen tussen 3,4 tot 26,4kW en 4,3 tot 36,0kW. De extraCONDENS laat een warm water productie van respectievelijk 20,3l/min en 24,9l/min op 40°C toe.

Lees meer over de Vaillant ecoTEC exclusive

Remeha Tzerra

De Remeha Tzerra is een gaswandketel die inwendig is opgebouwd uit 5 hoofdmodules, die alle nodige componenten bevatten. Hierdoor is de storingsgevoeligheid tot een minimum gereduceerd en wordt het installatie- en servicegemak verzekerd. Het resultaat is een lagere onderhoudskost en een hogere bedrijfszekerheid.

De Tzerra bestaat als doorstromer of in combinatie met een vrijstaande warm water boiler. De Tzerra is dankzij zijn groot vermogen en krachtige circulatiepomp, uitermate geschikt in combinatie met radiatoren en in een renovatiewoning.

De Tzerra bestaat in 2 vermogens, de 25M (24/28C) en de 35M (35/40C) met modulerende vermogens van 5,5 tot 23,4kW en 7,7 tot 33,8kW.

Lees meer over de Remeha Tzerra

Vaillant ecoCOMPACT

De ecoCOMPACT is een verwarmingsketel en warm waterboiler in één, dewelke een Erp-label heeft dat zeer goed scoort in EPB software. Het toestel is nauwelijks 1,65m hoog en neemt op de grond slechts 60 op 70 cm in. Voor nog meer plaats winst zitten de verwarmingsketel, de sanitaire boiler van 150 liter en de belangrijke hydraulische elementen (een expansievat van 15 liter voor de verwarming, een expansievat van 6 liter voor het sanitair, een hoogrendementspomp, de hydraulische verbindingsstukken tussen de verwarmingsketel en de sanitaire boiler, enz.) allemaal samen in één compacte eenheid.

De ecoCOMPACT bestaat in 3 vermogens, de VCC 206, de VCC 266 en de VCC 306 met modulerend vermogen tussen 3,8 tot 20kW, 5,2 tot 25kW en 5,8 tot 30,0kW.

lees meer over de Vaillant ecoCOMPACT

Interesse in een gasketel?

Opmerkingen, vragen, suggesties?

Aarzel niet om contact op te nemen!

Contacteer ons