Home Onze oplossingen Verwarming Lucht-water warmtepomp

Lucht-water warmtepomp

producten Clevr

Zelf een lucht-water-warmtepomp installeren

Wil je jouw woning verwarmen met een warmtepomp? Je kan eenvoudig zelf een lucht-water-warmtepomp installeren met behulp van onze zelfbouwpakketten. Voor onze doe-het-zelf-pakketten gebruiken we Thermia iTec ECO warmtepompen. Ontdek hieronder de voordelen van dit kwaliteitsvolle Zweedse merk.

Warmte uit de lucht

 

Een warmtepomp haalt het merendeel van de energie uit de omgeving. Een lucht-water warmtepomp onttrekt zijn energie aan de buitenlucht.

De Thermia warmtepompen zijn ‘made in Sweden’ en steunen op 45 jaar warmtepompervaring. De Thermia warmtepompen zijn inverter gestuurde, modulerende toestellen die het vermogen steeds aanpassen aan de warmtevraag van het gebouw.

De inverter gestuurde compressor past het vermogen constant aan volgens uw warmtevraag. Er wordt nooit meer energie verbruikt dan nodig, wat het stroomfactuur verminderd.

Energie wordt op een zeer efficiënte manier uit de buitenlucht gehaald en gebruikt voor het verwarmen van uw woning en het sanitair warm water, zelfs bij buitenluchttemperaturen tot -25°C.

Door een uniek akoestisch ontwerp, is de werking erg stil.

De optionele koelfunctie zorgt voor een aangenaam binnenklimaat ook tijdens de warmste periode van het jaar. En als u een zwembad hebt, dan kunt u de verwarmingskosten sterk verminderen omdat de Thermia iTec ECO is voorbereid om zwembaden te verwarmen.

Ontdek de Thermia iTec ECO warmtepompen

De warmtepompen van het merk Thermia zijn ‘made in Sweden’ en steunen op 45 jaar ervaring. De Thermia warmtepompen zijn inverter-gestuurde, modulerende toestellen die het vermogen aanpassen aan de warmtevraag van het gebouw.

Energie wordt op een zeer efficiënte manier uit de buitenlucht gehaald en gebruikt voor het verwarmen van jouw woning en het sanitair warm water. Zelfs bij buitenluchttemperaturen tot -25°C.

Lees meer over de Thermia iTec ECO warmtepomp

Voordelen van de Thermia warmtepomp

  • Omdat de inverter gestuurde compressor het vermogen constant aanpast aan jouw warmtevraag, wordt er nooit meer energie verbruikt dan nodig. Dankzij de Thermia iTec kan je jouw jaarlijks energieverbruik tot wel 75% verminderen.
  • Door een uniek akoestisch ontwerp, is deze warmtepomp erg stil.
  • De optionele koelfunctie zorgt voor een aangenaam binnenklimaat ook tijdens de warmste periode van het jaar.
  • Je betaalt nooit meer dan nodig. Met Thermia Online heb je de mogelijkheid om je warmtepomp vanop afstand te bedienen en controleren.

Thermia iTec ECO: verschillende modellen

De Thermia iTec ECO water-lucht-warmtepomp is leverbaar in drie uitvoeringen:

  • 5 kW
  • 8 kW
  • 12 kW
  • 16 kW

De warmtepomp bestaat uit twee delen: de warmtepomp zelf, deze wordt buiten geïnstalleerd, en een binnenunit.

Je kunt kiezen uit vier versies van de binnenunit, elk met verschillende functies. De keuze van het apparaat hangt af van jouw verwarmingssysteem. Onze experts geven je graag advies over welk model warmtepomp het meest geschikt is om jouw woning te verwarmen.

Vraag onze experts om advies

Zelf eenvoudig een lucht-water-warmtepomp installeren

Ben je klaar om aan de slag te gaan en je lucht-water-warmtepomp zelf te installeren? In onze uitgebreide doe-het-zelf-pakketten vind je alle informatie die je nodig hebt. Van handleidingen tot het juiste gereedschap. Onze experts staan bovendien altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden!

Ontvang je graag een gratis offerte op maat van jouw woning? Aarzel niet om ons te contacteren.

Opmerkingen, vragen, suggesties?

Aarzel niet om contact op te nemen!

Contacteer ons