Home Onze oplossingen Verwarming Lucht-water warmtepomp

Lucht-water warmtepomp

producten Clevr

Warmte uit de lucht

 

Een warmtepomp haalt het merendeel van de energie uit de omgeving. Een lucht-water warmtepomp onttrekt zijn energie aan de buitenlucht.

De Thermia warmtepompen zijn ‘made in Sweden’ en steunen op 45 jaar warmtepompervaring. De Thermia warmtepompen zijn inverter gestuurde, modulerende toestellen die het vermogen steeds aanpassen aan de warmtevraag van het gebouw.

De inverter gestuurde compressor past het vermogen constant aan volgens uw warmtevraag. Er wordt nooit meer energie verbruikt dan nodig, wat het stroomfactuur verminderd.

Energie wordt op een zeer efficiënte manier uit de buitenlucht gehaald en gebruikt voor het verwarmen van uw woning en het sanitair warm water, zelfs bij buitenluchttemperaturen tot -25°C.

Door een uniek akoestisch ontwerp, is de werking erg stil.

De optionele koelfunctie zorgt voor een aangenaam binnenklimaat ook tijdens de warmste periode van het jaar. En als u een zwembad hebt, dan kunt u de verwarmingskosten sterk verminderen omdat de Thermia iTec is voorbereid om zwembaden te verwarmen.

Door een hoge SCOP kunt u uw energieverbruik met Thermia iTec tot 75% verminderen.

De Thermia iTec is leverbaar in drie uitvoeringen: 5 kW, 9 kW en 16 kW. En bestaat uit twee delen: de warmtepomp zelf, deze wordt buiten geïnstalleerd, en een binnenunit. U kunt kiezen uit vier versies van de binnenunit, elk met verschillende functies. De keuze van het apparaat hangt af van uw verwarmingssysteem.

Betaal nooit meer dan nodig. Met Thermia Online heeft u de mogelijkheid om uw warmtepomp van op afstand te bedienen en controleren.

Lees meer over de Thermia iTec

Interesse in een lucht-water warmtepomp?

Opmerkingen, vragen, suggesties?

Aarzel niet om contact op te nemen!

Contacteer ons