Home Onze showroom

Onze showroom

willis building
Ontdek onze showroom in de Willis Building in Geel

Ontdek de Clevr showroom

Wil je zien hoe jouw zelfbouwpakket eruit zal zien als het af is? Kom de volledig uitgewerkte installaties bekijken in onze showroom in de Willis Building in Geel. Of je nu geïnteresseerd bent in een doe-het-zelf warmtepomp, ventilatiesysteem of vloerverwarming, je vindt het hier.

We gebruiken de modellen in onze showroom als referentie, maar ook als demomateriaal en voor trainingen. Aarzel dus niet om een afspraak te maken als je meer wilt weten of vragen hebt over onze zelfbouwpakketten.

Ontdek het zelf!

Kom langs in onze showroom.

Wat maakt onze showroom zo bijzonder?

Onze showroom bevindt zich in de Willis Building, dit is het nieuwe innovatiecentrum van Clevr en Belotect. Twee bedrijven die opereren in de HVAC-sector en die op professioneel gebied een voortrekkersrol vervullen binnen hun segment.

Met de Willis Building eren we pioniers die vooruit durven kijken en die inspireren tot innovatie. Het gebouw werd vernoemd naar Willis Carrier. Hij is de grondlegger van de moderne airconditioningtechnologie en dat maakt hem tot de ideale ambassadeur voor ons innovatiecentrum.

Doorheen het gebouw implementeerden we verschillende innovatieve en duurzame oplossingen. Zo wekken we onze eigen elektriciteit op met PV-panelen; halen we energie uit de grond met een Koude Warmte Opslag systeem (KWO) en de ventilatie is voorzien van warmterecupperatie.

willis building
willis building
willis building
willis building
willis building
willis building

Waar een Willis is een weg

Lees meer over de Willis Building.

Opmerkingen, vragen, suggesties?

Aarzel niet om contact op te nemen!

Contacteer ons