Home Over Clevr

Over Clevr

Wij begeleiden van begin tot einde.

Clevr steunt op 8 pijlers die uw zelfbouw-leven gemakkelijker maken. Geef nu nog eens een reden waarom u niet voor onze slimme aanpak zou kiezen? Steek uw handen uit de mouwen en ontdek dat zelfbouw helemaal niet zo moeilijk is onder onze ‘clevere’ begeleiding. Want uw weet … wat u zelf doet, doet u beter.

Onze troeven – 8 redenen om te kiezen voor zelfbouw

vraagtekens

1. Experts in ons vak

In onze kennisomgeving binnenin de willis building kan Clevr rekenen op een team van 75 technisch geschoolde medewerkers. Gedreven door technologie en energie gaan wij verder dan enkel het leveren van materiaal. Al vanaf de offertefase staat ons verkoopteam klaar met advies en uitleg. Tijdens uw bezoek aan onze toonzaal, bekijkt ons verkoopteam in samenspraak met u de verschillende mogelijkheden op basis van uw bouwplan, EPB eisen en budget. Onze verkopers adviseren u waar nodig, zodat u over alle nodige kennis beschikt om een passende beslissing te maken op basis van uw wensen, noden en budget. Ook tijdens de uitvoeringsfase staan onze projectleiders en techniekers klaar om u te helpen met raad en daad. Daarnaast helpen wij u graag verder met ventilatieverslaggeving.

geld

Wij maken ruimte in uw budget.

Wat je zelf plaatst, plaats je beter … maar ook vooral goedkoper. Onze oplossingen zijn budgetvriendelijk. Ze zijn een combinatie van topmerken en degelijk montagemateriaal. Een budgetvriendelijke oplossing begint met een goed uitgewerkt concept en een concurrentiële aankoopprijs, maar bij Clevr denken we nog verder dan dat. Wij proberen samen met u naar een oplossing te zoeken die binnen uw budget ook zorgt voor een zo laag mogelijke verbruikskost. Zo blijft u ook na afloop van uw samenwerking met Clevr, nog de vruchten plukken van uw investering.

teamwork - documentatie

3. Alle nodige documentatie online op één centrale plaats

Na uw bestelling bij Clevr zal er een MyClevr-profiel voor u worden aangemaakt met een persoonlijke login. Hierop kan u alle nodige documenten terugvinden die voor u van toepassing zijn, gaande van uw persoonlijke offerte(s), orderbevestiging, levernota(‘s), … tot hydraulische schema’s, handleidingen en technische fiches. Op deze manier staan alle administratie en documentatie betreffende uw woningtechnieken op één centrale plaats, en hoeft u nooit ver te zoeken naar de nodige documenten.

bouwplan

4. De beste begeleidende documentatie op de markt

Wij hebben bij Clevr veel tijd gestoken in het uitwerken van enkele algemene tools die u kunnen helpen in uw zelfbouwproces. In onze instructievideo’s, handleidingen en hydraulische schema’s vindt u alle basisprincipes terug die u als zelfbouwer moet weten. U ontvangt deze tools al bij het plaatsen van uw bestelling, op deze manier kan u zich perfect voorbereiden op uw leveringen.

bouwplan

5. Legplannen op maat van uw woning

Na het plaatsen van uw bestelling zal u uitgenodigd worden voor een technisch gesprek met uw projectleider. Deze persoon zal samen met u alle nodige voorbereidingen bespreken, de technische details overlopen en de planning van uw leveringen uitzetten, zodat uw verdere samenwerking met Clevr vlotjes kan verlopen. Op basis van dit gesprek gaat uw projectleider aan de slag met het samenstellen van uw materiaallijst en het uittekenen van uw installatie(s) op het bouwplan van uw woning. Bij het uittekenen van dit plan wordt met alle bouwkundige factoren en uw eigen wensen rekening gehouden. U krijgt dit plan digitaal doorgestuurd voor de levering en afgedrukt op A0-formaat bij de levering.

gereedschap

6. Gratis gereedschap

Voor de installatie van uw leidingwerk of het plaatsen van uw vloerverwarming heeft u specifiek gereedschap nodig. Het zou te gek zijn om dit aan te kopen terwijl u dit slechts éénmalig nodig heeft, daarom kan u dit gereedschap bij ons lenen tot het einde van de werken of tot hoelang u deze nodig heeft.

leverauto

7. Kant en klare leveringen

Al uw materialen worden – op basis van de materiaallijst opgesteld door uw projectleider – tijdig besteld bij de groothandel en verzameld in ons magazijn. Bij aankomst van uw materialen in het magazijn, worden deze gecheckt op correctheid en compleetheid door één van onze magazijniers. Nadien worden uw configuraties al vooraf in elkaar gedraaid door één van onze techniekers. Bij uw levering op de werf ontvangt u dus een kant en klaar pakketje zodat u al meteen een duidelijk zicht hebt op het eindresultaat en uw installatie zonder moeite kan bouwen. Elke levering wordt gedaan door een ervaren technieker. Hij overloopt op de werf samen met u alle materialen en geeft hierbij de nodige uitleg zodat u meteen goed vertrokken bent.

afbeelding technieker

8. Extra hulp nodig? Wij staan voor u klaar.

Stuit u na een levering nog op enkele bijkomende vragen? Onze projectleiders kunnen u telefonisch bijstaan waar nodig. Heeft u bij de installatie bijstand nodig op de werf? Geen probleem, we sturen een technieker ter plaatse. Zijn er delen van de installatie die u liever volledig overlaat aan een Clevr technieker of wilt u dat wij het overnemen? Ook dit kan, Clevr heeft de mogelijkheid u te ondersteunen op alle mogelijke niveaus.

Onze oplossingen

onze oplossingen

Verwarming

Op welke manier krijg ik mijn woning warm? Vloerverwarming of toch maar best radiatoren? Warmtepomp of gasketel? Bij Clevr maken we je graag wegwijs binnen dit vraagstuk.

Meer lezen

Koeling

Het verwarmen van onze woningen doen we al eeuwen, dit kunnen we intussen. De uitdaging van vandaag is om onze woning koel te houden.

Meer lezen
clevr oplossingen

Zonnepanelen

De onuitputtelijke kracht van de zon kan eenvoudig worden aangewend voor de productie van elektriciteit via zonnepanelen.

Meer lezen

Opmerkingen, vragen, suggesties?

Aarzel niet om contact op te nemen!

Contacteer ons