Home Over Clevr

Over Clevr

We begeleiden van begin tot einde

Clevr steunt op 8 pijlers die jouw zelfbouw-leven gemakkelijker maken. Geef nu nog eens een reden waarom je niet voor onze slimme aanpak zou kiezen? Toon je handen en ga samen met ons voor de eeuwige zelfbouw-roem!

Onze troeven – 8 redenen om te kiezen voor zelfbouw

vraagtekens
Experts in ons vak

1. Know how

In onze kennisomgeving binnenin de willis building kan Clevr rekenen op een team van 75 technisch geschoolde medewerkers. Gedreven door technologie en energie gaan wij verder dan enkel het leveren van materiaal. Al vanaf de offertefase staat ons verkoopteam klaar met advies en uitleg en ook tijdens de uitvoeringsfase staan onze projectleiders en techniekers klaar om u te helpen met raad en daad. Daarnaast helpen wij u ook graag verder met ventilatieverslaggeving en EPB.

geld
Wij maken ruimte in uw budget

2. Budget

Wat je zelf plaatst, plaats je goedkoper. Onze oplossingen zijn budgetvriendelijk. Ze zijn een combinatie van topmerken en degelijk montagemateriaal. Een budgetvriendelijke oplossing begint met een goed uitgewerkt concept en een concurrentiële aankoopprijs, maar bij Clevr denken we nog verder dan dat. Wij proberen samen met u naar een oplossing te zoeken die binnen uw budget ook zorgt voor een lage verbruikskost.

teamwork - documentatie
Online profiel

3. My Clevr

Na uw bestelling bij Clevr zal er een MyClevr-profiel voor u worden aangemaakt met een persoonlijke login. Hierop kan u alle nodige documenten terugvinden die voor u van toepassing zijn, gaande van uw persoonlijke offerte(s), orderbevestiging, levernota(‘s), … tot hydraulische schema’s, handleidingen en technische fiches.

bouwplan
Persoonlijke documentatie

4. Ondersteuning

Wij hebben bij Clevr veel tijd gestoken in het uitwerken van enkele algemene tools die u kunnen helpen in uw zelfbouwproces. In onze instructievideo’s, handleidingen en hydraulische schema’s vindt u alle basisprincipes terug die u als zelfbouwer moet weten. U ontvangt deze tools al bij het plaatsen van uw bestelling, op deze manier kan u zich perfect voorbereiden op uw leveringen.

bouwplan
Legplannen op maat

5. Op maat

Naast onze algemene tools bekomt u ook een legplan op maat, uitgetekend op het bouwplan van uw woning. Bij het uittekenen van dit plan wordt met alle bouwkundige factoren en uw eigen wensen rekening gehouden. U krijgt dit plan digitaal doorgestuurd voor de levering en afgedrukt op A0-formaat bij de levering.

gereedschap
Bruikleenmaterialen

6. Gratis gereedschap

Voor de installatie van uw leidingwerk of het plaatsen van uw vloerverwarming heeft u specifiek gereedschap nodig. Het zou te gek zijn om dit aan te kopen terwijl u dit slechts éénmalig nodig heeft, daarom kan u dit gereedschap bij ons lenen tot het einde van de werken.

leverauto
In elkaar gedraaide configuraties

7. Kant en klare leveringen

Elke levering wordt gedaan door een ervaren technieker. Hij overloopt op de werf samen met u alle materialen en geeft hierbij de nodige uitleg zodat u meteen goed vertrokken bent. Alle configuraties worden al in elkaar gedraaid geleverd, op deze manier heeft u al direct een zicht op het eindresultaat.

afbeelding technieker
Wij staan voor u klaar

8. Hulplijn

Stuit u na een levering nog op enkele bijkomende vragen? Onze projectleiders kunnen u telefonisch bijstaan waar nodig. Heeft u bij de installatie bijstand nodig op de werf? Geen probleem, we sturen een technieker ter plaatse. Zijn er delen van de installatie die u liever volledig overlaat aan een Clevr technieker of wilt u dat wij het overnemen? Ook dit kan, Clevr heeft de mogelijkheid u te ondersteunen op alle mogelijke niveaus.

Onze oplossingen

onze oplossingen

Verwarming

Op welke manier krijg ik mijn woning warm? Vloerverwarming of toch maar best radiatoren? Warmtepomp of gasketel? Bij Clevr maken we je graag wegwijs binnen dit vraagstuk.

Meer lezen

Koeling

Het verwarmen van onze woningen doen we al eeuwen, dit kunnen we intussen. De uitdaging van vandaag is om onze woning koel te houden.

Meer lezen
clevr oplossingen

Zonnepanelen

De onuitputtelijke kracht van de zon kan eenvoudig worden aangewend voor de productie van elektriciteit via zonnepanelen.

Meer lezen

Opmerkingen, vragen, suggesties?

Aarzel niet om contact op te nemen!

Contacteer ons