Home Over Clevr

Over Clevr

We begeleiden jou van begin tot einde

Clevr steunt op 8 pijlers die uw zelfbouw-leven gemakkelijker maken. 8 goede redenen om voor onze slimme aanpak te kiezen.

8 redenen om te kiezen voor zelfbouw met Clevr

vraagtekens
Experts in ons vak

1. Knowhow

75 technisch geschoolde experts maken van Clevr dé zelfbouwspecialist. Gedreven door technologie en energie gaan wij verder dan enkel het leveren van materiaal. Al vanaf de offertefase staat ons verkoopteam klaar met advies en uitleg. Tijdens het bezoek aan onze toonzaal, bekijkt ons verkoopteam in samenspraak met jou de verschillende mogelijkheden op basis van jouw bouwplan, EPB eisen en budget. Onze verkopers adviseren waar nodig, zodat je over alle nodige kennis beschikt om een passende beslissing te maken op basis van jouw wensen, noden en budget. Ook tijdens de uitvoeringsfase helpen onze projectleiders en techniekers je bij eventuele problemen. Daarnaast kan je ook op ons rekenen voor ventilatieverslaggeving.

geld
Wij maken ruimte in jouw budget

2. Budget

Wat je zelf plaatst, plaats je goedkoper. Onze oplossingen zijn budgetvriendelijk. Ze zijn een combinatie van topmerken en degelijk montagemateriaal. Een budgetvriendelijke oplossing begint met een goed uitgewerkt concept en een concurrentiële aankoopprijs, maar bij Clevr denken we nog verder dan dat. Samen vinden we een oplossing die binnen jouw budget ook zorgt voor een zo laag mogelijke verbruikskost. Zo blijf je ook na afloop van jouw samenwerking met Clevr, nog de vruchten plukken van jouw investering.

teamwork - documentatie
Online profiel

3. My Clevr

Na je bestelling bij Clevr krijg je een MyClevr-profiel met een persoonlijke login. Op MyClevr vind je persoonlijke offertes, orderbevestigingen, levernota‘s, … tot hydraulische schema’s, handleidingen en technische fiches. Op deze manier staan alle administratie en documentatie over jouw woningtechnieken op één centrale plaats, en hoef je nooit ver te zoeken naar de nodige documenten.

bouwplan
De beste begeleidende documentatie op de markt

4. Ondersteuning

In onze instructievideo’s, handleidingen en hydraulische schema’s vind je alle basisprincipes terug die jij als zelfbouwer moet begrijpen. Je ontvangt deze tools al bij je bestelling, zodat je perfect bent voorbereid op die eerste levering en je meteen vlot van start gaat.

bouwplan
Legplannen op maat

5. Op maat

Elke klant krijgt bij bestelling een vaste projectleider toegewezen. Deze persoon is jouw aanspreekpunt voor de verdere samenwerking. De projectleider zal samen met jou alle technische details overlopen en de planning van de leveringen uitzetten zodat alles verder vlotjes kan verlopen. Ook is de projectleider verantwoordelijk voor het samenstellen van jouw materiaallijst en het uittekenen van de installatie(s) op het bouwplan. Daarbij houden we rekening met alle bouwkundige factoren en jouw specifieke wensen. Je ontvangt dit plan zowel digitaal als afgedrukt op A-formaat.

gereedschap
bruikleenmaterialen

6. Gratis gereedschap

Voor de installatie van leidingwerk of vloerverwarming heb je specifiek gereedschap nodig. Het is te gek om dat materiaal aan te schaffen voor eenmalig gebruik. Daarom kan je dit gereedschap bij ons lenen tot het einde van de werken.

leverauto
In elkaar gedraaide configuraties

7. Kant en klare leveringen

Een ervaren technieker levert je zelfbouwpakket aan huis. Hij overloopt op de werf samen met jou alle materialen en geeft hierbij de nodige uitleg zodat je meteen goed vertrokken bent. We leveren alle configuraties al in elkaar gedraaid, zodat je  al een idee hebt van het eindresultaat.

afbeelding technieker
Wij staan voor je klaar

8. Hulplijn

Heb je na de levering nog vragen? Onze projectleiders staan je telefonisch bij. Heb je bij de installatie hulp nodig op de werf? Geen probleem, we sturen een technieker ter plaatse. Zijn er delen van de installatie die je liever volledig overlaat aan een Clevr-technieker of wil je dat wij het overnemen? Wat je ook verkiest, Clevr helpt je waar jij dat wil.

Onze oplossingen

afbeelding verwarming

Verwarming

Op welke manier krijg ik mijn woning warm? Vloerverwarming of toch maar best radiatoren? Warmtepomp of gasketel? Bij Clevr maken we je graag wegwijs binnen dit vraagstuk.

Meer lezen

Koeling

Het verwarmen van onze woningen doen we al eeuwen, dit kunnen we intussen. De uitdaging van vandaag is om onze woning koel te houden.

Meer lezen
clevr oplossingen

Zonnepanelen

De onuitputtelijke kracht van de zon kan eenvoudig worden aangewend voor de productie van elektriciteit via zonnepanelen.

Meer lezen

Opmerkingen, vragen, suggesties?

Aarzel niet om contact op te nemen!

Contacteer ons