Home Services

Services

Clevr Services

Bij Clevr streven we er naar om onze klanten maximaal te ondersteunen. Er werd veel tijd gestoken in het uitwerken van doe-het-zelf handleidingen, hydraulische schema’s en instructievideo’s. Naast deze algemene tools wordt er ook een legplan uitgetekend op maat van het bouwplan van uw woning.

Al het specifieke gereedschap dat u nodig heeft om uw installatie professioneel te plaatsen, kan u van ons lenen. Zo hoeft u zelf niet te investeren in gereedschappen die u slechts éénmalig gebruikt. Tenslotte worden uw materialen kant en klaar afgeleverd op de werf, zodat u al meteen zicht heeft op het eindresultaat.

willis building
bouwplan
gereedschap
Onze projectleiders en techniekers staan u bij waar nodig

Technische bijstand

Stuit u na een levering nog op enkele bijkomende vragen? Onze projectleiders kunnen u telefonisch bijstaan waar nodig. Heeft u bij de installatie bijstand nodig op de werf? Geen probleem, we sturen een technieker ter plaatse. Zijn er delen van de installatie die u liever volledig overlaat aan een Clevr technieker of wilt u dat wij het overnemen? Ook dit kan, Clevr heeft de mogelijkheid u te ondersteunen op alle mogelijke niveaus.

Ik wil graag technische bijstand
Installatie klaar? Onze technieker komt ze opstarten

Indienstname installatie

Heeft u uw installatie volledig afgewerkt en is ze klaar om opgestart te worden? Neem dan contact op met Clevr en wij zullen uw indienstname inplannen. Vooraf zal u een checklist ontvangen zodat u zelf kan controleren of de installatie effectief klaar is voor opstart. Tijdens de indienstname zal onze technieker nog een laatste controle uitvoeren en u de nodige uitleg geven over de werking van het systeem.

Ik wil graag een opstart aanvragen
Clevr is erkend als mechanisch ventilatieverslaggever

Mechanische ventilatieverslaggeving

Voor bouwaanvragen vanaf 01/01/2019 is het verplicht om naast een EPB verslaggever ook een ventilatieverslaggever aan te stellen. De ventilatieverslaggeving bestaat uit verschillende onderdelen, waarvan het laatste onderdeel de mechanische verslaggeving is. Clevr is erkent als mechanisch ventilatieverslaggever, dus ook hierbij kunnen wij u ondersteunen.

Uw ventilatietoestel kan dus door Clevr worden opgestart en ingeregeld. Gelijktijdig hiermee stellen wij het wettelijk verplichte rapport van mechanische ventilatie op conform het kwaliteitskader BCCA of SKH.

Ik wil graag mijn mechanische ventilatieverslaggeving aanvragen

Opmerkingen, vragen, suggesties?

Aarzel niet om contact op te nemen!

Contacteer ons