Home Services

Services

Zelfbouwpakketten mét professionele ondersteuning

Wanneer je aan de slag gaat met een van onze zelfbouwpakketten, dan kan je rekenen op veel meer dan enkel de benodigde materialen voor jouw installatie. Onze installateurs en techniekers geven je technische bijstand; we controleren je installatie alvorens we deze opstarten; indien gewest, zorgen we voor je mechanische ventilatieverslaggeving én al onze zelfbouwpakketten zijn uitgerust met duidelijke handleidingen, een legplan en zelfs gereedschap!

bouwplan
Alles bij de hand

Wat bevat een Clevr-zelfbouwpakket?

Bij Clevr streven we ernaar om jou maximaal te ondersteunen. We hebben oplossingen voor verwarming, koeling, ventilatie en zonnepanelen en elk zelfbouwpakket bevat:

  • Uitgebreide doe-het-zelf handleidingen.
  • Hydraulische schema’s.
  • Duidelijke instructievideo’s.
  • Een legplan op maat van jouw bouwplannen.
  • We lenen je bovendien al het gereedschap dat je nodig hebt om jouw installatie professioneel te plaatsen. Zo hoef je zelf niet te investeren in gereedschap dat je slechts eenmalig gebruikt.

Tenslotte leveren we je materialen af op de werf, zodat jij direct met jouw project kan beginnen.

Onze projectleiders en techniekers staan u bij waar nodig

Technische bijstand

Stuit je na de levering van jouw zelfbouwpakket nog op vragen? Onze projectleiders staan je graag telefonisch bij. Heb je hulp nodig op de werf? Geen probleem, één van onze techniekers helpt je graag bij de installatie. Zijn er delen van de installatie die je liever overlaat aan een Clevr-technieker of wil je dat wij het volledig overnemen? Ook dit is mogelijk. Clevr ondersteunt je bij alle stappen van het proces.

Ik wil technische bijstand
Installatie klaar? Onze technieker komt ze opstarten

Indienstname installatie

Is je installatie voltooid en klaar om opgestart te worden? Neem dan contact op met Clevr om de indienstname te plannen. Vooraf ontvang je een checklist zodat je zelf kan controleren of de installatie effectief klaar is voor opstart. Tijdens de indienstname voert onze technieker nog een laatste controle uit en geeft hij/zij je de nodige uitleg over de werking van het systeem.

Ik wil een opstart aanvragen
Clevr is erkend als mechanisch ventilatieverslaggever

Mechanische ventilatieverslaggeving

Voor bouwaanvragen vanaf 01/01/2019 is het verplicht om naast een EPB verslaggever ook een ventilatieverslaggever aan te stellen. De ventilatieverslaggeving bestaat uit verschillende onderdelen, waarvan het laatste onderdeel de mechanische verslaggeving is. Clevr is erkend als mechanisch ventilatieverslaggever, dus ook hierbij kunnen wij jou ondersteunen.

Jouw ventilatietoestel kan dus door Clevr worden opgestart en ingeregeld. Gelijktijdig stellen we het wettelijk verplichte rapport van mechanische ventilatie op, conform het kwaliteitskader BCCA of SKH.

Ik wil mechanische ventilatieverslaggeving

Opmerkingen, vragen, suggesties?

Aarzel niet om contact op te nemen!

Contacteer ons